Výrobky studené kuchyně- uzeniny a sýry
- uzená vepřová panenka, kladenská pečeně
- variace českých sýrů aranžovaných na prkně s ovocem a ořechy
- nakládaný Hermelín
(70g/os)
Výrobky studené kuchyně- pečená a smažená masa
- mísa z plněného roštěnce
- švestkové závitky z mletého masa
- plněná kuřecí stehna
- pečená vepřová kýta s tymiánem
(70g/os)
Výrobky studené kuchyně- zvěřina a ryby
- jelení hřbet po anglicku s bylinkovou krustou
- tygří krevety marinované v citrónové trávě a česnekovém medu
(70g/os)
Výrobky teplé kuchyně
- Hlavní jídla:
- králík na olivách
- tygří krevety v koňakové omáčce
- smetanové rizoto se zeleninou
(200g/os)
- Přílohy:
- americké brambory
- šunková rýže
- brokolice s ančovičkami
(120g/os)
Zeleninové saláty
- salát s brokolicí a mandlemi
- pestrý salát s krůtími prsíčky
- papájový salát
- čekankový salát s vlašskými ořechy
- italský salát s Mozzarellou
(100g/os)
Ovocné saláty
- lesní směs, kiwi
(50g/os)
Cukrárna
- mini zákusky (Harlekýn, Florida, Paříž, Medovník, malinový, ořechový, karamelový)
(3ks/os)
Ovoce
- aranžovaný koš z čerstvého ovoce
(230g/os)
Snack
- směs sušeného ovoce a ořechů
(50g/os)
Pečivo
- banketové celozrnné rohlíčky, banketové pšeničné housky, světlý a celozrnný chléb
Menu zahrnuje zajištění inventáře včetně prostření, dopravu a při počtu nad 30 osob obsluhu.
Cena: 1030,-Kč/ osoba