Slavnostní menu vhodné pro večerní recepci
Cena na osobu při počtu osob (bez DPH) :
- 20 osob 950 Kč
- 30 osob 890 Kč
- 50 osob 850 Kč
- 100 osob 810 Kč
Studený bufet
- Pečený kozí sýr v tempuře na salátových listech s rozinkami v balzamicové redukci
- Carpaccio z hovězí svíčkové s lupínky parmazánu a pomodori secehi
- Restované brazilské klobásky s pikantní omáčkou a čerstvými žampiony - podáváno teplé pod infra lampou
- Grilované masové špízy se cherry tomaty - podáváno teplé pod infra lampou
- Sashimi z lososa s bazalkovým pestem
- Tartar z lososa podávaný s křupavými toasty
- Frito misto di mare - smažené sepiové kroužky, v těstíčku smažená tilápie - podáváno teplé pod infra lampou
- Carpaccio z červené řepy
(160 g / osoba)
Teplé pokrmy - připravované před hosty v pánvích WOK
- Kachní nudličky se sherry
- Vepřové nudličky s mladým pórkem a jemnými bambusovými výhonky
(70 g / osoba)
Teplé pokrmy
- Srnčí kýta v šípkové omáčce
- Steak z kuřecích prsíček na zeleninovém ragú
- Rybí špízy proplétané uzenou slaninou podávané s norskou omáčkou
- Vepřové závitky se sušenými tomaty a sýrem tofu
(130 g / osoba)
Teplé přílohy
- Jemné karlovarské knedlíky
- Petrželové brambory
- Divoká rýže
- Zelenina wok-mix se sweat sauce
- Lilkové závitky s fazolemi
(200 g / osoba)
Saláty
- Pravý portugalský salát - hrušky, jablka, celer, kapie, hořčice, olej, piniová semínka
- Capresse - čerstvé tomaty s mozzarellou a bazalkou
- Bramborový salát s mátou
- Egejský salát
(100 g / osoba)
Sýry
- Výběr českých a světových sýrů podávaný s hroznovým vínem a ořechy
(30 g / osoba)
Ovoce
- Velký špíz z čerstvého ovoce - ananas, medový meloun, kiwi, jahody, hroznové víno
(60 g / osoba)
Dezerty
- Tvarohový řez s lesními jahodami a džemem
- Hruškový desert s pistáciemi
- Košíček s čokoládovým moussem a dekorem z bílé čokolády
- Smetanovo-citrónový desert zdobený čerstvou limetkou
(2 ks / osoba)
Pečivo
- tři druhy čerstvého chleba
- variace banketního pečiva
- domácí celozrnné banketky
- pletené mini houstičky
(3 ks / osoba)