Slavnostní menu vhodné pro večerní recepci
Cena na osobu při počtu osob (bez DPH) :
- 20 osob 1120 Kč
- 30 osob 1060 Kč
- 50 osob 1020 Kč
- 100 osob 980 Kč
Roznášené studené mini předkrmy
- Crostini se sýrovým krémem
- Polentové řezy s bylinkami v parmské šunce
- Vaječná roláda s lososem a zázvorem na celozrnné tartaletce
- Grisiny s prosciuttem
- Sušené švestky máčené v Jack Daniels pečené v anglické slanině
(3 ks / osoba)
Studený bufet
- Sashimi z lososa s bazalkovým pestem
- Krůtí Carpaccio zdobené marinovanými kaparovými květy
- Carpaccio z hovězí svíčkové s lupínky parmazánu a sušenými rajčaty
- Pečený kozí sýr v tempuře na salátových listech s rozinkami v balzamicové redukci
- Variace maki sushi - sake maki, tekka maki, california maki, kappa maki - celkem 2ks/os
(100 g / osoba)
Studené pokrmy - pochutiny
- Grilované lilky se sýrovým krémem
- Houby šitake s cukrovým hráškem a kukuřicí
- Hrušky zapékané s modrým sýrem
- Variace zelených a černých oliv
- Marinované žampiony
- Marinovaný sýr Feta
(50 g / osoba)
Teplé pokrmy - infra lampy
- Špízy z norského lososa v sezamu
- Brazilské klobásky s restovanými žampiony v BBQ omáčce
- Grilované masové špízy se cherry tomaty
- Masové polpety v jemné rajčatovo - zeleninové omáčce
- Jemně kořeněný kebab
(100 g / osoba)
Teplé pokrmy
- Steaky z kuřecích stehýnek v pikantní barbecue omáčce doplněné lesním ovocem
- Pečené filety z lososa v mořské soli ochucené zeleným čajem
- Hovězí ragú se skořicí a švestkovými povidly
- Canelone plněné směsí sýrů a semínky ze slunečnice zapékané v rajčatovobylinkové omáčce
- Vepřové závitky se sušenými tomaty a sýrem Feta
(200 g / osoba)
Teplé přílohy
- Jasmínová rýže
- Jemné karlovarské knedlíky
- Šťouchané brambory na smetaně s bazalkou
- Lehce kořeněné restované fazolové lusky
- Zelenina wok-mix
(200 g / osoba)
Saláty
- Jarní zeleninový salát s chřestem
- Fazolkový salát s parmazánem
- Zelený salát s pečenými ořechy, pomerančem a sýrem
- Capresse - čerstvé tomaty s mozzarellou a bazalkou
- Bramborový salát s mátou
(100 g / osoba)
Sýry
- Výběr českých a světových sýrů podávaný s hroznovým vínem a ořechy
(30 g / osoba)
Ovoce
- Vychlazené špízy z čerstvého ovoce - ananas, medový meloun, meloun, kiwi, jahody
(50 g / osoba)
Dezerty
- Čokoládové mousse z Callebaut čokolády
- Mandlový krém s malinami zdobený koktejlovou třešní
- Naložené jablíčko v růžovém sektu se skořicí, hřebíčkem doplněné pěnou z belgické čokolády
- Panna cotta creme s lesním ovocem
(2 ks / osoba)
Pečivo
- tři druhy čerstvého chleba
- rohlíkové banketky
- domácí celozrnné banketky
- pletené mini houstičky
(3 ks / osoba)