MENU J

facebook

 

Kontakty:

Zábavní Centrum Černý Most (Garáže 3NP)
Chlumecká 8,
198 19 Praha 9

tel : 281 916 188
fax : 281 916 189
info@kartareal.cz


Otevírací doba:

Po - Čt  14:00-22:00 
14:00-23:00
So  12:00-23:00
Ne 12:00-22:00

Vážení zákazníci,

  Provoz motokár na Černém Mostě je ukončen.

 

  Od srpna 2012 fungujeme téměř v centru Prahy na Žižkově na Praze 3, Olšanské ulici 6 (podzemní garáže vedle budovy O2). Navíc se svezete na nejvýkonnějších motokárách v Praze s motory Subaru 270ccm bez omezovačů... Pro řidiče je rozlehlý parking zdarma.

 
Váš KartAreal

Slavnostní menu vhodné pro večerní recepci

Cena na osobu při počtu osob (bez DPH) :

      • 20 osob 1120 Kč
      • 30 osob 1060 Kč
      • 50 osob 1020 Kč
      • 100 osob 980 Kč


Roznášené studené mini předkrmy 

    • Crostini se sýrovým krémem
    • Polentové řezy s bylinkami v parmské šunce
    • Vaječná roláda s lososem a zázvorem na celozrnné tartaletce
    • Grisiny s prosciuttem
    • Sušené švestky máčené v Jack Daniels pečené v anglické slanině

          (3 ks / osoba)

 

Studený bufet 

    • Sashimi z lososa s bazalkovým pestem
    • Krůtí Carpaccio zdobené marinovanými kaparovými květy
    • Carpaccio z hovězí svíčkové s lupínky parmazánu a sušenými rajčaty
    • Pečený kozí sýr v tempuře na salátových listech s rozinkami v balzamicové redukci
    • Variace maki sushi - sake maki, tekka maki, california maki, kappa maki - celkem 2ks/os

          (100 g / osoba)

 

Studené pokrmy - pochutiny 

    • Grilované lilky se sýrovým krémem
    • Houby šitake s cukrovým hráškem a kukuřicí
    • Hrušky zapékané s modrým sýrem
    • Variace zelených a černých oliv
    • Marinované žampiony
    • Marinovaný sýr Feta

          (50 g / osoba)

 

Teplé pokrmy - infra lampy  

    • Špízy z norského lososa v sezamu
    • Brazilské klobásky s restovanými žampiony v BBQ omáčce
    • Grilované masové špízy se cherry tomaty
    • Masové polpety v jemné rajčatovo - zeleninové omáčce
    • Jemně kořeněný kebab

          (100 g / osoba)

 

Teplé pokrmy 

    • Steaky z kuřecích stehýnek v pikantní barbecue omáčce doplněné lesním ovocem
    • Pečené filety z lososa v mořské soli ochucené zeleným čajem
    • Hovězí ragú se skořicí a švestkovými povidly
    • Canelone plněné směsí sýrů a semínky ze slunečnice zapékané v rajčatovobylinkové omáčce
    • Vepřové závitky se sušenými tomaty a sýrem Feta

          (200 g / osoba)

 

Teplé přílohy 

    • Jasmínová rýže
    • Jemné karlovarské knedlíky
    • Šťouchané brambory na smetaně s bazalkou
    • Lehce kořeněné restované fazolové lusky
    • Zelenina wok-mix

          (200 g / osoba)

 

Saláty 

    • Jarní zeleninový salát s chřestem
    • Fazolkový salát s parmazánem
    • Zelený salát s pečenými ořechy, pomerančem a sýrem
    • Capresse - čerstvé tomaty s mozzarellou a bazalkou
    • Bramborový salát s mátou

          (100 g / osoba)

 

Sýry

    • Výběr českých a světových sýrů podávaný s hroznovým vínem a ořechy

          (30 g / osoba)

 

Ovoce 

    • Vychlazené špízy z čerstvého ovoce - ananas, medový meloun, meloun, kiwi, jahody

          (50 g / osoba)

 

Dezerty 

    • Čokoládové mousse z Callebaut čokolády
    • Mandlový krém s malinami zdobený koktejlovou třešní
    • Naložené jablíčko v růžovém sektu se skořicí, hřebíčkem doplněné pěnou z belgické čokolády
    • Panna cotta creme s lesním ovocem

          (2 ks / osoba)

 

Pečivo 

    • tři druhy čerstvého chleba
    • rohlíkové banketky
    • domácí celozrnné banketky
    • pletené mini houstičky

          (3 ks / osoba)

 

Menu J v PDF k vytištění